Ta`selv bord | Pris |
Sild m. karrysalat. | 22,- |
Kryddersild (røde). | 22,- |
Fiskefilet m. remulade. | 24,- |
Røget ørred m. røræg. | 41,- |
Røget ørred m. spinat og røræg. | 44,- |
Kold fiskeanretning m. æg og rejer. | 44,- |
Frikadeller m. kartoffelsalat. | 35,- |
Frikadeller m. stuvet hvidkål. | 35,- |
Glaseret skinke m. salat og dressing. | 45,- |
Mørbradbøf m. champignon a la crème. | 45,- |
Mørbradbøf m. bløde løg og asier. | 42,- |
Ribbensteg m. rødkål. | 42,- |
Leverpostej m. champignon og rødbeder. | 20,- |
Tarteletter m. høns i asparges. | 42,- |
Grønlangkål og brune kartofler med valgfri: (Medister og hamburgerryg). (Medister og kogt flæsk). |
57,- |
Koteletter i paprikasauce m. salat og dressing. | 51,- |
Grøntsagstærter. | 41,- |
3 slags ost m. druer og kiks. | 39,- |
Ris a la mande m. kirsebærsauce. | 37,- |
Frugtsalat. | 36,- |
Frisk frugt. | 34,- |
Oste lagkage. | 35,- |
(inkl. brød og smør). | |
Okesfilet & Glaseret skinke med flødekartofler, smørstegte Kartofler, salatbar & flutes. (der kan også vælges kyllingbrystfilet) |
185,- |
Smørrebrød uspecificeret pr. stk. | 23,- |
Spørgsmål om allergener spørg køkkenet