Hovedretter Pris

Svinekam stegt som vildt m. hvide, brune kartofler+franskekartofler
waldorfsalat, tyttebær, asier og vildt sauce.

 

135,-

 

Flæskesteg m. sprød svær, rødkål, hvide, brune kartofler+
franskekartofler og skysauce (halve æbler 5 kr.).

 

125,-

 

Sprængt svinekam m. tre slags grøntsager, hvidekartofler og lys sauce.

 

120,-

 

Glaseret skinke m. tre slags grøntsager, hvidekartofler og Dijon sauce.

 

135,-

 

Gammeldags oksesteg m. tre slags grøntsager,
hvide kartofler og skysauce.

 

145,-

 

Kalvesteg stegt som vildt m. hvide, brune kartofler+franskekartofler
waldorfsalat, tyttebær, asier og vildt sauce.

 

185,-

 

Oksefilet & Glaseret skinke med flødekartofler
Smørstegte kartofler, salatbar og flutes.
(der kan også vælges kyllingespyd)

 


Med alle tre slags kød + tilbehør

 200,-

 

 

215,-

 

Spørgsmål om allergener spørg køkkenet